Δευτέρα 10 Ιουνίου 2019

ρουχα παραλλαγης μοδα

εξι ζαχαροπλαστειο
στοχος φροντιστηριο χανια
trans overseas manpower services inc location
μελινα ασλανιδου ηρακλειο κρητης 2015
ατομικοι λεβητες πετρελαιου σκρουτζ

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αντιπολίτευσης: «Η Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης - Καναδά (CETA) φέρνει την προστασία της φέτας σε σαφώς καλύτερο επίπεδο από αυτό που ήταν πριν».


η μουσταρδα περιεχει γλουτενη

θεια λειτουργια κυριακης 21 φεβρουαριου 2016

Ειδικότερα η ΝΔ αναφέρει ότι:



Για τους παραγωγούς - στην πλειοψηφία τους Έλληνες - που ήδη δραστηριοποιούνται στην καναδική αγορά, η CETA προβλέπει ότι, προς το παρόν, μπορούν να χρησιμοποιούν τη λέξη “φέτα“, συνοδευόμενη, υποχρεωτικά από τη φράση “Made in Canada” και, βεβαίως, χωρίς ελληνικά σύμβολα. Προβλέπει, επίσης, ότι από εδώ και στο εξής, κανένας νέος παραγωγός δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λέξη “φέτα”, παρά μόνο εάν διατυπώσει συγκεκριμένα ότι πρόκειται για “τυρί τύπου φέτας” Made in Canada. Επιπλέον, η ελληνική φέτα παραμένει απολύτως προστατευμένη στην Ευρώπη. Δηλαδή, το “τυρί τύπου φέτα” του Καναδά δεν μπορεί να εξαχθεί στην Ευρώπη.



Σύμφωνα με τη ΝΔ: "Το γεγονός ότι δεν επιτεύχθηκε η πλήρης προστασία της φέτας οφείλεται αποκλειστικά στους χειρισμούς της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου." Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα επισημαίνει ότι ενώ ο υπουργός Οικονομίας ήταν υπέρ της συμφωνίας, οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καταψήφισαν για άλλους λόγους.


"Οι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σε αντίθεση με την κυβερνητική γραμμή και την υπογραφή του Υπουργού Οικονομίας κ. Γ. Σταθάκη, καταψήφισαν τη CETA, όχι για τη φέτα, αλλά για εργασιακά θέματα", αναφέρει η ΝΔ και τονίζει:



Σε κάθε περίπτωση, το ισοζύγιο της Συμφωνίας αυτής είναι θετικό για την Ελλάδα και σε αυτό στηρίχτηκε η υπερψήφισή της από τους ευρωβουλευτές της ΝΔ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου