Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

φωτογραφιες θυμου

σαμπλε σοκολατας
μηχανη σκαφους 5hp

«Εμείς έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο. Ο στόχος αυτός είναι να ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, να σταθεί η Ελλάδα στα δικά της πόδια, να έχουμε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε βαθμούς οικονομικής ελευθερίας και να απαλλαγούμε από τη σκληρή επιτροπεία των μνημονίων. Σε αυτόν τον πολιτικό στόχο δουλεύουμε» επισήμανε ο κ. Τζανακόπουλος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Realfm".


αλλαγη ονοματος και κωδικου router

τραγουδια χρηστος δαντης

Χαρακτήρισε "πάρα πολύ θετική" την απόφαση του Eurogroup, διότι, όπως εξήγησε, δίνει στην ελληνική πλευρά αυτά που ζητούσε και πιο συγκεκριμένα:


-Καθαρές δεσμεύσεις για το χρέος.


-Καθαρές δεσμεύεις για την ανάπτυξη.


-Περιγραφή του δρόμου ο οποίος πρέπει να ακολουθηθεί, έτσι ώστε τον Αύγουστο του 2018 να έχουμε την ολοκλήρωση του προγράμματος.


Ο κ. Τζανακόπουλος αρνήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας ότι η απόφαση αυτή υπήρχε από τρεις εβδομάδες πριν και είπε μόνο πως όσοι έχουν παρακολουθήσει τη διαπραγμάτευση μπορούν να την κρίνουν. Πρόσθεσε πως κάποιες φορές ορισμένες δηλώσεις γίνονται για «εσωτερική πολιτική κατανάλωση».


Παράλληλα, επισήμανε πως στο Eurogroup της 22ης Μαΐου δεν υπήρχαν η ρήτρα ανάπτυξης και η Αναπτυξιακή Τράπεζα και χθες η στάση του ΔΝΤ ήταν διαφορετική, ως προς τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.


Σε ερώτηση σχετικά με τα σενάρια για το ενδεχόμενο ανασχηματισμού, έκανε λόγο για «σενάρια επιστημονικής φαντασίας» και σημείωσε: «Κανένας δεν μπορεί να διαβάσει το μυαλό του πρωθυπουργού, ο οποίος έχει το αποκλειστικό δικαίωμα του ανασχηματισμού. Και πρέπει να σας πως ότι σε αυτή τη φάση το μόνο το οποίο τον απασχολεί είναι η πορεία για την έξοδο από την επιτροπεία και τα μνημόνια και όχι ο ανασχηματισμός».



solarium βολος
τα νεα απο λεσβος
μανδρακι ευβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου